Di 29 april: Een Cursus in Wonderen: HEILIGE GEEST (intuïtie!)

25,00

Samen lezen, leren, inspireren, delen, oefenen met Een Cursus in Wonderen. Een prachtige leerweg van Angst naar Liefde. Doe je mee? Je kunt per keer instappen of iedere maand meedoen.

7 op voorraad

Evenement details
Datum:29-04-2025
Start & Eindtijd:10:00 tot 12:00
Locatie:Kostverloren 4, Noordwijk
Aanmelden
Categorie:
Beschrijving

Samen verdiepen in Een Cursus in Wonderen, een weg van Angst naar Liefde, het doorprikken van de illusies van het ego, het ruimte geven aan het Goddelijke in jou.

Ik start op veler verzoek weer een nieuwe groep! We hebben zo mooie verbindingen gemaakt de vorige keren. Ik kijk er naar uit. Leuk! Je kunt je deze keer per keer aanmelden. Het zal fijn zijn als er een vaste kern ontstaat, zodat we samen richting geven.

‘Het ego zoekt en vindt nooit’ is een van de uitspraken uit Een Cursus in Wonderen die al jaren met me meegaat. Ik kom het steeds tegen, in mij, in mijn praktijk, en het is zó waar. Als je de waarnemer in jou bekrachtigt en je vat moed het ego aan te kijken, kun je het doorzien en de cirkel doorbreken. Dan komt de ziener in jou thuis en dat geeft ruimte om werkelijk te leven met heel jouw prachtige Goddelijke Hart.

Een Cursus in Wonderen is makkelijker te lezen als je het samen doet, met elkaar doorgronden we de tekst. We delen wat het ons in deze tijd van ons leven te vertellen heeft. We oefenen samen een dagelijkse les. Ook zal ik zorgen voor een heel praktische (schrijf)oefening, zodat het niet alleen bij leren met het hoofd blijft, maar het werkelijk zijn weg vindt in ons,  we steeds meer helder gaan zien. We mogen thuiskomen.

Iedere laatste dinsdag van de maand
nov-juni
10-12u
€ 25 per keer
Wil je direct voor alle 8 keren aanmelden? Mail dan angela@liefdewerker.nl. Dan is jouw plekje gereserveerd en betaal je € 150 ipv € 200. Er is een max van 7 deelnemers per keer.

Data: 26 nov, 31 dec (lijkt mij juist fijn om aan het eind van het jaar terug te blikken en vooruit te kijken, maar als meerderheid van de groep wil verzetten, doen we dat), 28 jan, 25 febr, 25 mrt, 29 apr, 27 mei, 24 juni.

Je kunt het boek Een Cursus in Wonderen natuurlijk bestellen via je lokale boekhandel, maar wellicht ook via Marktplaats, Boekenbalie proberen tweedehands te pakken te krijgen. Voor wie een kleine beurs heeft … ik heb 1 extra exemplaar te leen voor wie alle keren meedoet. Mail angela@liefdewerker.nl als je daar gebruik van wilt maken.

Ik werk tegenwoordig in mijn fijne knusse huisje aan de Kostverloren 4, gebouw Strandwal, in Noordwijk (Offem-Zuid). Daar woont ook Tommy, mijn grote zwarte kater (ivm evt allergie). En, je kunt gratis parkeren voor de deur.

 

Deze dinsdag over DE HEILIGE GEEST (intuïtie)
We lezen hoofdstuk 12 over ‘deheilige geest’. Voor wie niet religieus is (opgevoed) klinkt ‘Heilige Geest’ misschien spannend of ver weg. Maar wat als je het vertaalt als zuivere intuïtie, dat wat wordt ingegeven vanuit de bron van Liefde?!

Hoe kunnen we ruimte maken voor intuïtie? Het ego doorzien, terugkeren naar de Liefde die je bent.

‘het ego is ervan overtuigd dat liefde gevaarlijk is’

‘zie de roep om liefde’

” geven=ontvangen’

Liever individueel?
In mijn praktijk LiefdeWerk begeleid ik jongeren en volwassenen in een leven met heel het Hart. Als kind raken we vaak afgesplitst van onze ware natuur, uit loyaliteit/behoefte aan veiligheid in het familiesysteem waar we uitkomen. We maken vervolgens keuzes die gebaseerd zijn vanuit angst, vanuit een vervormde versie van onszelf, niet wie we werkelijk zijn. Wil je jezelf leren kennen, terug naar dat prachtige Hart van je en moed vatten dat ook echt te léven? Ik werk met Opstellingen met het Innerlijk Kind: het gekwetste kind en het authentieke kind. Om zo terug te keren van Angst naar Liefde.

Burn out, bore out, depressie, andere diagnoses? Alles gaat over de terugkeer naar de oorsprong, van Angst naar Liefde. Zo zijn wij bedoeld. In mijn praktijk verwelkom ik volwassenen en jongeren.

Mail angela@liefdewerker.nl om een afspraak te maken.